aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο πληγωμένος εγωισμός…

Ομόνοια: Ο πληγωμένος εγωισμός…

Η θέση που βρίσκεται σήμερα η Ομόνοια δεν τιμά κανένα, πόσο μάλλον τους ποδοσφαιριστές. Αυτούς –οι περισσότεροι τουλάχιστον– που πέρσι οδήγησαν την ομάδα της Λευκωσίας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσαν οι πράσινοι, όμως τη δεδομένη στιγμή είναι επικεντρωμένοι στο προσεχές ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Παιχνίδι που θέλουν να κερδίσουν, αναμένοντας και ευχάριστα νέα από την Πάφο, δηλαδή νίκη του Άρη, για να βρίσκονται στην εξάδα στη Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Στον σύλλογο της Λευκωσίας αναμένουν έστω και τώρα να «μιλήσει» η θέληση των ποδοσφαιριστών, ο πληγωμένος εγωισμός τους, οδηγώντας την ομάδα στην επιτυχία. Πιθανή νίκη την Παρασκευή θα έχει πολλαπλά οφέλη, είτε η Ομόνοια βρεθεί στην εξάδα είτε όχι. Άλλωστε, η σεζόν και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν στο «αιώνιο» ντέρμπι. Υπάρχει στόχος, που είναι το κύπελλο, και στο «τριφύλλι» θέλουν να τον κυνηγήσουν μέχρι τέλους, να κατακτήσουν το τρόπαιο. Θα είναι επίτευγμα ικανό να απαλύνει την απογοήτευση για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του για ένα καθοριστικό παιχνίδι και αναμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Η σημασία του ντέρμπι, η επόμενη μέρα με απαραίτητο στοιχείο την ψυχολογία, κρατά σε εγρήγορση τους πράσινους, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι με σύμμαχο τον κόσμο τους που θα δώσει μαζικό «παρών», να φθάσουν στη νίκη και να «χτίσουν» σ’ αυτήν για τη συνέχεια. Όποια κι αν είναι η θέση που θα βρίσκονται με το τέλος των αναμετρήσεων την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ