aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Παπουλής «κούμπωσε» και δυσκολεύει τον Μπεργκ

Ομόνοια: Ο Παπουλής «κούμπωσε» και δυσκολεύει τον Μπεργκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εντυπωσιασμένοι είναι άπαντες στην Ομόνοια από το πόσο γρήγορα ο Φώτης Παπουλής «κούμπωσε» με την υπόλοιπη ομάδα και μοιάζει σαν να ήταν μέλος του περσινού ρόστερ. Από την πρώτη στιγμή, ο Κυπριοποιημένος Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα που βρήκε στο «Ηλίας Πούλλος» και μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Και στα τρία φιλικά που έδωσαν οι «πράσινοι» κόντρα σε Δόξα (1-0), Άρη (8-1) και Εθνικό (3-0), πήρε χρόνο συμμετοχής και όχι μόνο είχε καλή απόδοση αλλά σκόραρε σε όλα. Ο Χένινγκ Μπεργκ μόνο τυχερός μπορεί να αισθάνεται που έχει στο «οπλοστάσιό» του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, που αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν παίζει μπάλα και πως μοναδικό σοβαρό κριτήριο είναι η παρουσία του κάθε ενός στο γήπεδο.

Με τέτοιες εμφανίσεις σαν κι αυτές που πραγματοποιεί μέχρι σήμερα ο Φώτης Παπουλής βάζει δύσκολα στον προπονητή του και θεωρείται σχεδόν απίθανο να μην πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Αυτή άλλωστε είναι και η επιδίωξη του, αυτός ήταν ο στόχος του όταν υπόγραφε στην Ομόνοια: Να αγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται κι όχι να κάθεται στον πάγκο.

Τα όσα ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής του «τριφυλλιού» για τον 35χρονο άσο, αποδεικνύουν ότι υπολογίζει και πολύ μάλιστα πάνω στον Παπουλή. Ας θυμηθούμε τι είπε ο Νορβηγός κόουτς για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη της Ομόνοιας: «Ο Φώτης τα πηγαίνει πολύ καλά, μάς δίνει στο γήπεδο κάτι έξτρα σε σχέση με αυτά που είχαμε πριν και αποδίδει καλά με τους συμπαίκτες του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ