aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Παπασταύρου ζήτησε εξηγήσεις από Λάρκου και Μπεργκ

Ομόνοια: Ο Παπασταύρου ζήτησε εξηγήσεις από Λάρκου και Μπεργκ

Η νέα κακή εμφάνιση και κυρίως το αρνητικό αποτέλεσμα για την Ομόνοια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είχε ως αποτέλεσμα να καθηλώσει την ομάδα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από τον Σταύρο Παπασταύρου. Απογοητευμένος ο πρόεδρος της Ομόνοιας, επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους για την ομάδα, τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου και τον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ, ζητώντας εξηγήσεις. Παράλληλα, τους κάλεσε να βγουν μπροστά και να βρουν τις λύσεις ώστε η Ομόνοια να πάρει μπρος. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών ήχησε καμπανάκι αφού και αυτός, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ούτε και από τη βαθμολογική της θέση. Τη θέλει και πάλι πρωταθλήτρια και για να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα, για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι αρμόδιοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναγνωρίζουν ότι, η έως τώρα πορεία της Ομόνοιας δεν είναι η αναμενόμενη και οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγαλύτερες. Καταβάλλεται προσπάθεια από όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ιδιαιτέρως τους πιο πάνω, Λάρκου και Μπεργκ, να υπάρξει βελτίωση σε τομείς που έδειξε να υστερεί η Ομόνοια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Μπεργκ, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, εντόπισε το πρόβλημα, τους λόγους που το «τριφύλλι» δεν έχει καλή παρουσία και έδειξε έτοιμος και αποφασισμένος να το αλλάξει. Ο Παπασταύρου, όπως και όλοι στην Ομόνοια, αναμένουν τα λόγια του προπονητή να γίνουν πράξη και από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, η εικόνα να είναι διαφορετική. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, στην Ομόνοια θεωρούν ότι έχουν καλό έμψυχο δυναμικό και ικανό να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η χειρότερη αρχή στη μετά-Μιλτιάδη Νεοφύτου εποχή

«Είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Θα υπάρξουν πολλά πρωτοσέλιδα και πολλές συζητήσεις αν τους αναλύσω. Δεν θα το κάνω. Ξέρουμε εμείς τους λόγους και δουλεύουμε για τις απαντήσεις», ήταν η τοποθέτηση του Μπεργκ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, η οποία σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους οπαδούς της Ομόνοιας. Και από τη στιγμή που δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα ο Νορβηγός τεχνικός, άφησε να αιωρούνται πολλά. Εάν δηλαδή είναι μόνο αγωνιστικά τα ζητήματα στην ομάδα ή αν υπάρχουν κι άλλα, που αν είναι έτσι προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία και προβληματισμό.

Γίνεται συζήτηση για τους συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς, την έλλειψη δυνάμεων που παρουσιάζει η ομάδα στα παιχνίδια της, στην επιλογή τρόπου παιχνιδιού που δεν της βγαίνει, στις πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα πιο πάνω επηρεάζουν την εικόνα της ομάδας και οι αρμόδιοι έχουν τον λόγο για να διαφοροποιήσουν το σκηνικό. Το γήπεδο και σύντομα… θα μιλήσει.

Διαβάστε επίσης: Η πιο ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ