aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Παπασταύρου ρίχνει κι άλλο χρήμα για ενίσχυση

Ομόνοια: Ο Παπασταύρου ρίχνει κι άλλο χρήμα για ενίσχυση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από την πρώτη ημέρα που ανάλαβε τα ηνία της Ομόνοιας ο Σταύρος Παπασταύρου έδειξε πως έχει όραμα, προσβλέποντας όσο κανείς άλλος σε επιτυχία. Έβαλε αρκετά το χέρι στην τσέπη για αποπληρωμή κάποιων χρεών, για την στελέχωση του ρόστερ και του υποστηρικτικού προσωπικού της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την ενίσχυση της ιατρικής και επιστημονικής ομάδας με διάφορες συνεργασίες, για τα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στο «Ηλίας Πούλλος» και για πολλά άλλα.

Δεν μένει όμως ως εδώ ο διοικητικός παράγοντας των «πρασίνων». Είναι αποφασισμένος να ρίξει κι άλλο χρήμα στο «τριφύλλι», αυτή τη φορά με στόχο να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης ευρύτερα για περαιτέρω εξειδίκευση. Ο διορισμός του Νίκου Χαραλαμπίδη στη θέση του γενικού διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού ήταν μια από αυτές τις κινήσεις, ενώ σύντομα αναμένεται να προκύψουν περισσότερες εξελίξεις που θα αφορούν επίσης στην ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πέραν από την πρόσληψη γυμναστή που αποτελεί άμεση προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή, αξιολογούνται επιπλέον ανάγκες και ενδέχεται να προσληφθούν κι άλλα άτομα για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του τμήματος που έχει την ευθύνη εκγύμνασης των παικτών. Όπως τονίζουν από την Ομόνοια, θέλουν να κάνουν μια σοβαρή επένδυση σε αυτόν τον τόσο σημαντικό τομέα, προσθέτοντας περαιτέρω εξειδίκευση και γνώση.

Απ’ εκεί και πέρα, αν και δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από πλευράς διοίκησης, γίνονται σκέψεις και για ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με αναλυτή ποδοσφαίρου (Performance Analyst), ο ρόλος του οποίου θα είναι να παρέχει στην τεχνική ηγεσία την καλύτερη δυνατή τεχνική και τακτική υποστήριξη. Η θέση του αναλυτή θεωρείται από τις πιο απαιτητικές για ένα προπονητικό επιτελείο και από τις υψηλά αμειβόμενη, με τις πλείστες ευρωπαϊκές ομάδες επενδύουν στο συγκεκριμένο πόστο με την πρόσληψη ενός επαγγελματία και επιστημονικά καταρτισμένου ατόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ