aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Παπασταύρου… φέρνει προπονητή

Oμόνοια: Ο Παπασταύρου… φέρνει προπονητή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

O Σταύρος Παπασταύρου ήρθε στην Κύπρο και τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψης προπονητή από την Ομόνοια. Ο τεχνικός διευθυντής ίσως να θελήσει να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον επενδυτή, να του μεταφέρει τις σκέψεις του και ακολούθως να καταλήξει στον ένα από τους υποψήφιους προπονητές.

Γι’ αυτό και εντός της ημέρας, ίσως αύριο, να υπάρξει κατάληξη με τον εκλεκτό και να επισημοποιηθεί η σύναψη συνεργασίας. Γνωρίζει καλά και ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, πως στην Ομόνοια βάσει της κατάστασης που επικράτησε τα προηγούμενα χρόνια ότι, δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους.

Θέλει να πετύχει και ο ίδιος και μαζί η ομάδα, γι’ αυτό κινείται προσεκτικά στις όποιες αποφάσεις καλείται να λάβει, είτε αυτές αφορούν στο τεχνικό τιμ είτε στους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν αλλά κυρίως που θα αποκτηθούν. Για τον προπονητή, θα επιδιώξει κάποιον που θα μπορεί να συνεργαστεί στον απόλυτο βαθμό και θα έχουν την ίδια φιλοσοφία, τόσο για τη στελέχωση της ομάδας όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού στον οποίο θα στηριχθεί η Ομόνοια τη νέα περίοδο. Γιατί, βάσει αυτού θα γίνουν και οι κινήσεις ενίσχυσης.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «μνηστήρες» για τον Χριστοδούλου της Ομόνοιας

Παρόλο που μόλις τώρα γίνονται οι πρώτες κινήσεις στον προγραμματισμό, ο Γκόμεθ δείχνει να μην αγχώνεται αφού θεωρεί πως υπάρχει ο χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι, ο τεχνικός διευθυντής προετοίμασε το έδαφος για τους ποδοσφαιριστές που θα «χτυπήσει» το προσεχές διάστημα. Με κάποιους έχει ήδη μιλήσει, τους έχει σε στάση αναμονής και μόλις κλείσει ο προπονητής θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να τους αποσπάσει την υπογραφή τους. Δεν θα αργήσει, λοιπόν, να πάρει μορφή το ρόστερ της Ομόνοιας αφού ενδεχομένως να προκύψουν και μαζεμένες μετεγγραφές.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε από τον ΑΠΟΕΛ το πρώτο απόκτημα της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ