Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης προπονητής, βρέθηκε χθες βράδυ στο ΓΣΠ με τον συνεργάτη του Ανδρέα Σκέντζο και παρακολούθησε το «αιώνιο» ντέρμπι, θα προπονήσει σήμερα για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός, υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2020. Θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ομόνοιας στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Ερμή, στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανακοινώνει Αναστασίου, φέρνει και ξένο γυμναστή

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του 45χρονου Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι το 2020.

Ο κ. Αναστασίου εργάστηκε στον Παναθηναϊκό (2013-2015), με τον οποίο το 2014 κατέκτησε το κύπελλο και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Επίσης, στο Αθηναϊκό “τριφύλλι” τερμάτισε δύο χρονιές στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Είχε θητεία στην Ολλανδική Roda JC και την Βελγική, Kortrijk. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής της εφηβικής ομάδας του Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: Στο «Ηλίας Πούλλος» Ομονοιάτες, «επίθεση» σε Γκόμεθ

Ακόμη, έχει προσληφθεί στη θέση του βοηθού προπονητή ο 46χρονος Ελλαδίτης, Ανδρέας Σκέρτζος. Την προπονητική του πορεία την ξεκίνησε ως συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τον Δεκέμβρη του 2017 εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στον Πανθηραϊκό».