aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Παπασταύρου αντέχει τους κραδασμούς ή αναλαμβάνει την ευθύνη;

Oμόνοια: Ο Παπασταύρου αντέχει τους κραδασμούς ή αναλαμβάνει την ευθύνη;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

To ποτήρι της… υπομονής ξεχείλισε. Ο κόσμος της Ομόνοιας ξέσπασε μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Πάφος FC που βρήκε τους πράσινους να δέχονται μια ντροπιαστική ήττα με 2-4. Σ’ ένα οκτάλεπτο βγαλμένο από το χειρότερο εφιάλτη κάθε Ομονοιάτη το «τριφύλλι» δέχθηκε τέσσερα γκολ έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Ανγκούλο και Νέμετς γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική ήττα του.

Οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος ανέλαβε και ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, αποδεικνύουν ότι η Ομόνοια έχασε το μεγαλύτερο στοίχημα: τον κόσμο της.

Οι φίλοι των πρασίνων πέρασαν δύσκολες και ντροπιαστικές στιγμές τα τελευταία χρόνια και βλέπουν άλλο ένα κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα φέτος. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους. Κύριος υπαίτιος ασφαλώς και είναι ο Άνχελ Γκόμεθ, αφού σε αυτόν χρεώνεται καταρχάς η αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε επιλογή του προπονητή Χουάν Κάρλος Ολίβα αλλά και οι αισθητές αδυναμίες που εμφανίζει το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Καζάνι που βράζει» ο κόσμος της Ομόνοιας, «αίσχος να πάτε σπίτι σας»

Είναι ήδη… καμένο χαρτί ο Άνχελ Γκόμεθ για την Ομόνοια; Την απάντηση θα δώσει η διοίκηση των πρασίνων. Αντέχει τους κραδασμούς ενδεχόμενης στήριξης του Ισπανού με το ρίσκο να χρεωθεί ολόκληρη την ευθύνη σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η κατάσταση ή θα πάρει την κατάσταση πάνω της και θα προχωρήσει σε γενναίες αποφάσεις έστω και αν δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια αφού ακολουθεί την Τετάρτη το ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ;

Διαβάστε επίσης: Oι τρεις παίκτες της Ομόνοιας που χειροκροτήθηκαν

Σαφώς και στο δεύτερο ενδεχόμενο η διοίκηση Παπασταύρου θα έχει παραδεχθεί το πρώτο σοβαρό της λάθος. Την επιλογή, δηλαδή, της πρόσληψης του Άνχελ Γκόμεθ. Ο Κύπριος επιχειρηματίας εμπλάκηκε στα διοικητικά της Ομόνοιας με οικονομικό κόστος για τον ίδιο και θέλει όσο κανείς άλλος να πετύχει το εγχείρημά του. Είναι αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν για να οδηγήσει το ιστορικό σωματείο στον δρόμο των επιτυχιών.

Πλέον το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ότι ο δρόμος είναι πολύ δύσβατος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ