aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Παναγιώτου, το θράσος του Ζευκή και ο άγνωστος (στον Μπεργκ) Ασημένος

Ομόνοια: Ο Παναγιώτου, το θράσος του Ζευκή και ο άγνωστος (στον Μπεργκ) Ασημένος

Πέρα από την πρόκριση, που ήταν το ζητούμενο, η Ομόνοια κέρδισε και τον Νικόλα Παναγιώτου. Ο 21χρονος αμυντικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και δικαίωσε τον προπονητή του. Ο Μπεργκ πιστεύει στον νεαρό και δεν δίστασε να του δώσει φανέλα βασικού σ’ ένα καθοριστικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

O γιος του παλαίμαχου άσου της Ανόρθωσης, Άντρου Παναγιώτου, έριξε «άγκυρα» στο «Ηλίας Πούλλος» το Καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερος αφού αποχώρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου και όποτε του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει πως έχει τα προσόντα να καθιερωθεί στο ρόστερ των πρασίνων. Μάλιστα, δεν είναι μακριά η στιγμή της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του που λήγει το Καλοκαίρι του 2022.

Επίσης, ο Νορβηγός προπονητής πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή, κι ας «έκαιγε» η μπάλα, τον 18χρονο (15.4.2003) Άγγελο Ζευκή και τον 17χρονο (2.7.2004) Αντρέα Ασημένο, που έκαναν ντεμπούτο. Έδειξαν άνετοι και με ποδοσφαιρικό θράσος, ιδιαίτερα ο πρώτος που αγωνίστηκε σχεδόν σ’ όλη την ημίωρη παράταση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Φλόρα τον τελευταίο ούτε που τον ήξερε πριν από δύο βδομάδες (!), κι όμως τον έριξε στη «φωτιά» σε αγώνα που έκρινε εισιτήριο συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. «Τον Ασημένο τον είδα πρώτη φορά στο φιλικό με την Ολυμπιάς και τώρα μετά από λίγες προπονήσεις μαζί μας, έπαιξε σε ευρωπαϊκά προκριματικά. Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο», είπε χαρακτηριστικά ο Χένινγκ Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ