aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Παναγή επέστρεψε, «απειλεί» τον Μεχίας

Ομόνοια: Ο Παναγή επέστρεψε, «απειλεί» τον Μεχίας

Ο Κωνσταντίνος Παναγή επέστρεψε μέσω εθνικής ομάδας αφού αγωνίστηκε στο Σαν Μαρίνο για ολόκληρο το 90λεπτο. Ο διεθνής τερματοφύλακας, που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική, στις 23 Φεβρουαρίου, δηλώνει πανέτοιμος και «απειλεί» εκ νέου τον Μεχίας. Ο κίπερ της Ομόνοιας ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι Ελλαδίτες, ο Τζιωνής και το… θέμα

Ο Γιάννης Αναστασίου του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο για άλλη μια φορά στάθηκε άτυχος. Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο Παναγή επέστρεψε νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων, καθώς σε διάστημα 3 περίπου εβδομάδων υπερασπίστηκε την εστία της Κύπρου.

«Μάχη», λοιπόν, για τη θέση στον «άσο» για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ καθώς οι δύο τερματοφύλακας των πρασίνων είναι απόλυτα υγιείς και ετοιμοπόλεμοι. Μέχρι τώρα, ο Μεχίας δήλωσε «παρών» σε 23 αγώνες, πρωτάθλημα και κύπελλο και ο Παναγή σε έξι. Ποιον θα εμπιστευθεί ο Αναστασίου στο προσεχές ντέρμπι; Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ