aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ο παίκτης των 600.000 λιρών στην έξοδο»

Ομόνοια: «Ο παίκτης των 600.000 λιρών στην έξοδο»

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Φουάντ Μπασιρού να προβάρει τη φανέλα της Ομόνοιας επιβεβαιώνονται έμμεσα από τον γενικό διευθυντή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κρις Χάγκτον, ο οποίος μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα «Nottingham Post».

«Θα φύγουν κάποιοι παίκτες ακόμη, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε. Υπάρχουν παίκτες που είδαν πως δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες τη νέα σεζόν και ψάχνουν την τύχη τους αλλού. Μας έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Θα υπάρξουν σίγουρα προσθαφαιρέσεις μέχρι το τέλος του μήνα», σημείωσε σχετικά.

Ο 31χρονος μέσος με καταγωγή από τα Νησιά Κομόρος, με γαλλική υπηκοότητα, κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τραυματίστηκε στην πρώτη του εμφάνιση με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ για το Καραμπάο Καπ και έμεινε εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο, όταν κατέγραψε άλλα 77 λεπτά συμμετοχής.

Η Νότιγχαμ δαπάνησε 600.000 λίρες, 670.000 ευρώ, για να αγοράσει τον Μπασιρού από την Μάλμο, όπου ήταν από τον Ιανουάριο του 2018 έως το Καλοκαίρι του 2020 (98 συμμετοχές, 7 ασίστ). Στην Αγγλία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και γι’ αυτό στοχεύουν να τον παραχωρήσουν ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. «Ο παίκτης των 600.000 λιρών στην έξοδο», είναι ο τίτλος της «Nottingham Post», η οποία πάντως υπογραμμίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει σε ψηλό επίπεδο την καριέρα του.

«Ο Μπασιρού θα ενταχθεί σε έναν σύλλογο με ψηλό επίπεδο. Κέρδισαν το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, αν και έχουν ήδη αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ», καταλήγει το ρεπορτάζ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύψους 1.69μ. μέσος θα έρθει στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες μέρες για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ