aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Πάμπος ξέρει…

Ομόνοια: Ο Πάμπος ξέρει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έγινε ξεκάθαρο με την επισημοποίηση της συνεργασίας Ομόνοια και Πάμπου Χριστοδούλου ότι, ο Κύπριος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλά πιάνει με την «πρώτη» δουλειά στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Η απόφαση να μην αναλάβει την ομάδα από τώρα, επιτρέπει στον 49χρονο προπονητή να κινηθεί με άνεση χρόνου για τον εντοπισμό ικανών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Άλλωστε, αυτή την δουλειά ο Πάμπος την ξέρει πολύ καλά, αποτελεί ψωμοτύρι του.

Το επιβεβαίωσε στις δυο θητείες του στην ΑΕΛ. Με χαμηλότερο προϋπολογισμό (στην Ομόνοια καθορίστηκε στα €2.500.000 για τη νέα σεζόν) «έχτισε» ομάδα πρωταγωνίστρια. Μάλιστα, με το «καλημέρα» το 2012 πανηγύρισε τον τίτλο πρωταθλήματος, που ήταν ο πρώτος για την ΑΕΛ μετά από 44 χρόνια! Επίσης, προηγουμένως οι ομάδες του (Δόξα και Ολυμπιακός), παρουσίασαν πολύ καλό ποδόσφαιρο αφού τις στελέχωσε με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, ο Χριστοδούλου έριξε δίκτυα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά και προσδοκεί να πάρει καταφατική απάντηση. Στα υπόψη του έχει 2-3 σπουδαίους ποδοσφαιριστές από την Κύπρο, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα που αγωνίζονται και είναι εγνωσμένη η αξία τους. Παράλληλα, από βδομάδας ετοιμάζει ταξίδι στο εξωτερικό. Το σαφάρι για τον Κύπριο τεχνικό θα αρχίσει από την Πορτογαλία, χώρα που έχει άκρες και στο παρελθόν εντόπισε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ακολούθως, ενδέχεται να μεταβεί σε Ισπανία και Ελλάδα.

Το γεγονός ότι ο Χριστοδούλου άρχισε ήδη την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, φανερώνει πως έχει εντοπίσει την αδυναμία ή το κενό σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο αριθμός των μετεγγραφών θα κριθεί και από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι αλλά και από πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, που για διάφορους λόγους να μην επιθυμούν παραμονή τους στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ