aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Πάμπος τον «ανακάλυψε», ο Αναστασίου τον εμπιστεύεται

Ομόνοια: Ο Πάμπος τον «ανακάλυψε», ο Αναστασίου τον εμπιστεύεται

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Ομόνοια προηγήθηκε απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της και να κερδίσει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ούτε να αντισταθεί κατάφερε στην επανάληψη για να πάρει έστω τον έναν βαθμό. Παρόλα αυτά, εάν μπορεί κανείς από τις τάξεις του συλλόγου να χαμογελά, θα πρέπει να το κάνει για την εξαιρετική εμφάνιση του 17χρονου Μαρίνου Τζιωνή και το γκολ που πέτυχε.

Δικαιολογημένα αξίζει προβολής ο νεαρός μέσος της Ομόνοιας, με την προϋπόθεση ότι αυτή δεν θα του φουσκώσει τα μυαλά. Δικαιολογημένα η φήμη ενός Κύπριου νεαρού ποδοσφαιριστή μεγαλώνει σε κάθε καλή ενέργεια και σε κάθε γκολ. Βλέπετε, δεν έμειναν πολλοί για να αποθεώνουμε και πολύ σπάνια απ’ τα «ορυχεία» των κυπριακών ομάδων εξορύσσονται «διαμάντια» που με σωστή κατεργασία μπορούν να λάμψουν εκτυφλωτικά στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Πού έτρεξε και ποιον αγκάλιασε ο Τζιωνής όταν σκόραρε

Πολλές φορές οι προπονητές ή οι υπεύθυνοι των ακαδημιών τα έχουν μπροστά τους, αλλά δεν τα βλέπουν, επειδή… σκάβουν αλλού, ή μάλλον επειδή θέλουν να «σκάψουν» αλλού για να ικανοποιήσουν κάποιες σχέσεις εξάρτησης. Δεν είναι μόνο αυτό, διότι φταιξίματα για την εξαφάνιση των Κύπριων ποδοσφαιριστών, μπορούν να αποδοθούν και στους ίδιους, αλλά και στους γονείς τους. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης για να αναλυθεί εις βάθος.

Στο θέμα μας. Ο Γιάννης Αναστασίου εμπιστεύεται τον Τζιωνή σε μεγάλο βαθμό και καλά κάνει. Ποιός είναι όμως αυτός ο οποίος έδωσε την εντολή να προαχθεί ο Τζιωνής στην ανδρική ομάδα; Ο πρώην τεχνικός των πρασίνων, Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: H κίνηση του Σατσέτι προς τους παίκτες της Ομόνοιας (pics)

Και αυτό δεν το λέμε εμείς. «Ευχαριστώ τον κ. Πάμπο Χριστοδούλου, διότι είναι αυτός που με ξεχώρισε και μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω στην πρώτη ομάδα. Ευχαριστώ την Ομόνοια, τόσο για το πρώτο μου συμβόλαιο, όσο και για το γεγονός ότι με δική της υποτροφία φοιτώ σε μία πολύ καλή ιδιωτική σχολή. Επίσης, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, αλλά και τους προπονητές που είχα μέχρι τώρα», είχε δηλώσει ο νεαρός όταν ανακοινώθηκε πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 17χρονος βρίσκεται στις Ακαδημίες των πρασίνων από 12 χρόνων. Εγγράφηκε στα μητρώα του συλλόγου τον Μάρτιο του 2013 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Δεκέμβριο του 2017, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον Μαρίνο, μιλούν για ένα παιδί χαμηλών τόνων όσον αφορά στην καθημερινότητά του, ιδιαίτερα παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και με τσαμπουκά και δυναμισμό εντός αγωνιστικού χώρου. Στα πόδια του είναι να καθιερωθεί στην Ομόνοια και να πραγματοποιήσει το όνειρο της διάκρισης μελλοντικά, που μόνο με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, πειθαρχία και ωριμότητα θα συμβεί αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ