aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Πάμπος κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος

Ομόνοια: Ο Πάμπος κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ωριμάζει η σκέψη για πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου από την Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει θετικό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Κύπριος τεχνικός κερδίζει έδαφος στην προτίμηση των πρασίνων, καθώς απέδειξε στη μέχρι τώρα πορεία του ότι έχει την ικανότητα να δημιουργεί πολύ καλές ομάδες. Ενίοτε και από το μηδέν και με χαμηλούς προϋπολογισμούς. Η χθεσινή διαρροή για ενδεχόμενη συμφωνία προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Μάλιστα η συντριπτική πλειονότητά τους συμφωνεί και υπερθεματίζει στην ιδέα να αναλάβει ο Χριστοδούλου την ομάδα τους.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ανοικτό το μέτωπο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας είχε συνάντηση ψες με τον πρόεδρό της, Αντώνη Τζιωνή. Οι δύο άντρες συζήτησαν τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο δεν κατέληξαν σε κάποια απόφαση. Έτσι, το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα.

Η διοίκηση των πρασίνων πάντως δεν επιβεβαιώνει ότι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Ωστόσο, εγείρεται το εύλογο ερώτημα αν μπορεί να συνυπάρξει ο Ελλαδίτης με τον Χριστοδούλου, σε περίπτωση που προσληφθεί ο δεύτερος. Όπως και να ‘χει, απάντηση αναφορικά με το αν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία της Ομόνοιας και του Νταμπίζα αναμένεται να δοθεί μετά τη σημερινή συνάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ