aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο ορεξάτος Παπουλής με γκολ και η θέση που χρησιμοποιήθηκε

Oμόνοια: Ο ορεξάτος Παπουλής με γκολ και η θέση που χρησιμοποιήθηκε

Πέντε μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα και την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος η Ομόνοια πάτησε γήπεδο για ποδοσφαιρικό παιχνίδι, έστω φιλικού χαρακτήρα. Οι πράσινοι στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο επικράτησαν 1-0 της Δόξας στο «Ηλίας Πούλλος» με σκόρερ τον Φώτη Παπουλή.

Ο Χένινγκ Μπεργκ χρησιμοποίησε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση δίνοντας την ευκαιρία σε όλους για ξεμούδιασμα μετά τις κοπιαστικές προπονήσεις στην Κυπερούντα. Ανεβασμένη στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, καθώς η είσοδος των Μποτεάκ, Παπουλή και Ντάρμπισαϊαρ στο 46’ έδωσε επιθετική πνοή.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός τρία λεπτά μετά την είσοδό του συνδυάστηκε με τον Μποτεάκ και χρίστηκε σκόρερ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε στη θέση του επιτελικού μέσου, αντικαθιστώντας τον Τιάγκο και φαίνεται πως εκεί τον προορίζει ο Μπεργκ, αν και μπορεί φυσικά να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ, θέση που «υπηρέτησε» για χρόνια στον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Σκόραρε τρία λεπτά μετά το ντεμπούτο του ο Παπουλής!

Ανεπίσημο ντεμπούτο και για τον Κίκο, ο οποίος ήταν σταθερός ανασταλτικά στο αριστερό άκρο της άμυνας και σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, ενώ στα ευχάριστα για το τριφύλλι ήταν η επιστροφή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην εστία έπειτα από τις 15 Ιανουαρίου και τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ερμή για το κύπελλο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ