aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟμόνοια: Ο Ολυμπιακός Πειραιώς τελευταίο εμπόδιο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Ο Ολυμπιακός Πειραιώς τελευταίο εμπόδιο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την Ομόνοια στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι πράσινοι κληρώθηκαν με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ σε μονό παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (15 ή 16 Σεπτεμβρίου) και εφόσον περάσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών Σερβίας θα εξασφαλίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης (1/9, 13:00) στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το «τριφύλλι» κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο ενδεχόμενο φυσικά που περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα. Οι αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι διπλοί. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22/23 Σεπτεμβρίου στο Γεώργιος Καραίσκάκης στις 22/23 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ στις 29/30 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ του Champions League

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ