aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ολίβα έδειξε τις προθέσεις του

Ομόνοια: Ο Ολίβα έδειξε τις προθέσεις του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στα πρώτα δυο ματς, με Αλκή και Παραλίμνι, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έδειξε την πρόθεση να αποκτήσει η ομάδα του ομοιογένεια. Πώς; Χρησιμοποιώντας τους ίδιους ποδοσφαιριστές και εφαρμόζοντας το ίδιο σχήμα (4-4-2).

Η μοναδική αλλαγή ήταν υποχρεωτική, ο Ζίβετς αντί του τραυματία Χριστοφή. Η προσέγγιση των δυο αγώνων, λίγο ή πολύ, ήταν η ίδια αφού είχε να αντιμετωπίσει ομάδες που παρουσιάστηκαν με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, έχοντας ως στόχο να μη δεχθούν γκολ. Τώρα, με την ΑΕΚ, η προσέγγιση αναμένεται να είναι διαφορετική, απομένει να διαφανεί εάν αυτό θα επιφέρει, τόσο διαφοροποίηση στο σχήμα όσο και αλλαγή προσώπων.

Διαβάστε επίσης: Δύο πράγματα που πάνε μαζί και η ατάκα «άλλο κατοχή, άλλο το τελείωμα»

Παρόλο που υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι τη Δευτέρα και η προετοιμασία μόλις χθες άρχισε, μια πιθανή αλλαγή είναι η παρουσία του Κούσουλου ή του Λόρα σε ρόλο δεξιού μπακ, η προώθηση του Αραούζο ως εξτρέμ και η μετακίνηση του Μόντες ως επιτελικός μέσος, με τον Ραμίρες να μένει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Πάμπος: «Ήθελα δύο τερματοφύλακες, μας τους έκλεψαν ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ