Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ντιονί φέρνει… 22 γκολ και θυμίζει Μαέ (vid)

Ομόνοια: Ο Ντιονί φέρνει… 22 γκολ και θυμίζει Μαέ (vid)

Ο Λοΐς Ντιονί προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αφού πέτυχε 22 γκολ με τη Μανίσα και ήταν τρίτος σκόρερ της τουρκικής Β’ Κατηγορίας.

Ο εκλεκτός της Ομόνοιας για την κορυφή της επίθεσης, αν πιστέψουμε τα βίντεο στο YouTube, θυμίζει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να αντικαταστήσει.

Όπως και ο Ράιαν Μαέ, ο Γάλλος επιθετικός είναι φορ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα με την μπάλα, είναι καλός και στο «κουτί» και διαθέτει εκτελεστική ψυχραιμία. Αν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, θα διαπιστώσουμε στην πράξη αν όντως μπορεί να μπει στα παπούτσια του πρώτου σκόρερ της λήξασας σεζόν για το «τριφύλλι» και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Οι Καζάκοι πρώτο εμπόδιο για το μεγάλο όνειρο

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ