aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο… νόμος του Μπεργκ για τις επόμενες μετεγγραφές

Ομόνοια: Ο… νόμος του Μπεργκ για τις επόμενες μετεγγραφές

Με το… σταγονόμετρο βγαίνουν οι ειδήσεις σε ότι αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας. Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων κινείται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ των πρωταθλητών. Μέσος, εξτρέμ και περιφερειακός επιθετικός είναι οι θέσεις των τριών παικτών που αναμένεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου να έρθουν στο «Ηλίας Πούλλος», με τις πληροφορίες να θέλουν τον Νορβηγό διεθνή με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Μιξ Ντίσκερουντ να προβάρει τη φανέλα της Ομόνοιας.

Πάντως, ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» επανέλαβε τον άγραφο νόμο του ιδίου σε ότι αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης. Ποιος είναι αυτός; Ότι δεν θα προχωρήσει σε μετεγγραφή εφόσον δεν πειστεί ότι ο παίκτης που εντοπίστηκε δεν θα αυξήσει την ποιότητα της ομάδας. «Αν όχι δεν χρειάζεται», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Νορβηγού.

Ο προπονητής της Ομόνοιας τοποθετήθηκε για τις προσθήκες των Γιούστε και Ψάλτη, τους χαρακτήρισε καλούς παίκτες και υπογράμμισε πως υπάρχει «ασφάλεια» καθώς γνωρίζουν άριστα τις δυνατότητες τους.

«Καλοί παίκτες και οι δύο. Τους γνωρίζαμε καλά από το κυπριακό πρωτάθλημα, άρα υπάρχει μεγαλύτερη “ασφάλεια” όταν υπογράφεις ποδοσφαιριστές που τους έχεις δει πολλές φορές και έπαιξες εναντίων τους ξέρεις περισσότερα γι’ αυτούς, είναι καλοί παίκτες και βελτιώνουν το ρόστερ. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε», ήταν η απάντηση του Χένινγκ Μπεργκ για τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη, ενώ για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν σημείωσε.

«Η μετεγγραφική περίοδος είναι ανοικτή. Ο κάθε σύλλογος βλέπει κατά πόσο είναι δυνατό να προσθέσει κάτι στην ομάδα μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού και εμείς είμαστε το ίδιο. Ακόμα ψάχνουμε για κάποιους παίκτες. Δεν θέλουμε απλά να βρούμε τον παίκτη, αν είναι να φέρουμε κάποιον πρέπει να κάνει την ομάδα και το σύνολο καλύτερο, αν όχι δεν χρειάζεται. Έχουμε ήδη καλούς ποδοσφαιριστές, άρα οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε πρέπει να έχουν παρόμοια ποιότητα».  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ