aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Νοέμβριος έγινε Σεπτέμβριος!

Ομόνοια: O Νοέμβριος έγινε Σεπτέμβριος!

Η Ομόνοια έβαψε «πράσινο» το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κερδίζοντας 1-0 τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ με «χρυσό» σκόρερ τον Τιάγκο. Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 10 βαθμούς συγκομιδή στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος στατιστικό που αποτελεί επίδοση δεκαετίας για την ομάδα του τριφυλλιού. Τελευταία φορά που η Ομόνοια μάζεψε 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2009-2010 την οποία κατέκτησε τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Οι φωνές του Μπεργκ στο πλάγιο, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Η Ομόνοια επέστρεψε. Το απέδειξε με εκκωφαντικό τρόπο και κυρίως κέρδισε τον κόσμο της που φώναξε βροντερό «παρών» το βράδυ του Σαββάτου (21/9) στο ΓΣΠ. Η ομάδα που «έκτισε» ο Νεόφυτος Λάρκου και οδηγεί εκ τους ασφαλούς ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό συνονθύλευμα του Άνχελ Γκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο δικαιωμένος Λάρκου χαμογελάει για την φθηνότερη επιλογή

Αν συγκρίνει κανείς τις επιδόσεις της περσινής ομάδας με τη φετινή αρκεί να το αντιληφθεί. 10 βαθμούς πέρυσι η Ομόνοια δεν είχε μαζέψει μέχρι την όγδοη αγωνιστική! Χρειάστηκε εννέα αγώνες για να φτάσει σε διψήφιο αριθμό βαθμών, κάτι που φέτος πέτυχε από τις την πρώτη τετράδα αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ