aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο νέος ρόλος του Μιξ και η καλύτερη «έκδοση» του Γιούστε

Ομόνοια: Ο νέος ρόλος του Μιξ και η καλύτερη «έκδοση» του Γιούστε

Ο Χένινγκ Μπεργκ άλλαξε τον σχηματισμό του, έπαιξε με τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής κόντρα στον Απόλλωνα, με τον Ντίσκερουντ μπροστά από τους Μπασιρού και Γκόμεθ. Και οι τρεις τους είχαν καλή παρουσία, ενώ ο Αμερικανό-Νορβηγός δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό αλλά ζήτησε αλλαγή λόγω κούρασης.

Ακόμη κι έτσι, η Ομόνοια πάλι υστέρησε δημιουργικά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο επέτρεψε στον αντίπαλό της να κρατήσει μπάλα και να πιέσει. Δεν του επέτρεψε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, όμως το εύθραυστο 1-0 σε συνδυασμό με την εικόνα του αγώνα, προκαλούσε ανησυχία στον κόσμο της. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά και βλέπει την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Από την προχθεσινή εμφάνιση της Ομόνοιας, ξεχώρισε ο Γιούστε, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και καθάρισε πολλές δύσκολες φάσεις, ενώ πέρα της τριάδας στα χαφ, τα πήγε πολύ καλά ο Ζαχαρίου. Σημαντικό το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ που πέτυχε ο Τσέποβιτς, κυρίως για τη ψυχολογία του Σέρβου, που ήταν το πρώτο στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ