aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο νέος κόουτς και τα συμβόλαια

Ομόνοια: Ο νέος κόουτς και τα συμβόλαια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διοίκηση της Ομόνοιας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, θέτοντας ως χρονοδιάγραμμα την πρόσληψή του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών υποχρεώσεων στις 25 Μαρτίου. Η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη την επόμενη σεζόν, δεν αλλάζει τα σχέδια της διοίκησης που προτίθεται να συζητήσει με τον Κύπριο τεχνικό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Την ίδια ώρα θα γίνουν επαφές και με άλλους υποψήφιους και αναλόγως θα ληφθεί η απόφαση. Αυτό αναμένεται να γίνει περί τα τέλη της ερχόμενης βδομάδες ίσως και αρχές της μεθεπόμενης. Ίσως στο ματς με την Ανόρθωση, την επόμενη αγωνιστική, να βρίσκεται στην εξέδρα ο εκλεκτός για τον πάγκο. Όποιος κι αν είναι ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Νταμπίζας θέλησε να κάνει διετές συμβόλαιο σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Μόνο ο Κρέσιτς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Είναι ένα θέμα αυτό με τα συμβόλαια, που βεβαίως θα απασχολήσει την κατάλληλη στιγμή και όταν στην Ομόνοια θα σκεφτούν τη νέα σεζόν. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές αδυναμίες και ελλείψεις στο ρόστερ, υπάρχει μια βάση στην οποία θέλοντας και μη ο νέος τεχνικός θα στηριχθεί τη νέα περίοδο. Χωρίς να αποκλείεται να γίνουν ενέργειες για τερματισμό της συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα υποδείξει ο νέος τεχνικός ηγέτης.

Μόλις τέσσερα συμβόλαια λήγουν με το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Πρόκειται γι’ αυτά των Κρέσιτς, Ρουσιά (φωτό), Φλορέσκου, Καρλίτος και Κωνσταντινίδη, που είναι με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι διατηρούν, είτε ακόμη ένα χρόνο είτε για περισσότερα, συμβόλαιο με τον σύλλογο. Ωστόσο, αυτό που τονίζουν στην Ομόνοια είναι, το κάθε τι στην ώρα του. Αυτό που απασχολεί πρωτίστως είναι η εξεύρεση προπονητή αλλά και τεχνικού διευθυντή, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στα πλέι οφ για να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ