aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Mότα και η εξήγηση για Ζαΐλσον

Ομόνοια: O Mότα και η εξήγηση για Ζαΐλσον

Στο ακουστικό για την απάντηση του Μάρκο Μότα βρίσκονται στην Ομόνοια. Όπως έγραψε από νωρίς το πρωί το Goal.com.cy ο Ιταλός αμυντικός ήρθε στην Κύπρο για να διαπιστώσει τις συνθήκες ζωής στο νησί και εφόσον λυθεί ένα πρόβλημα που αφορά το σχολείο που θα θητεύσει το παιδί του θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

Ο Άνχελ Γκόμεθ στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Ιταλού δεξιού μπακ, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από την πολυετή θητεία του στη Serie A’ και κυρίως στις Γιουβέντους και Ρόμα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εάν αποκτηθεί σαφώς και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πιέζει Μότα για το «μπαμ»! (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ζαΐλσον Αραούζο θα αποχωρήσει από την Ομόνοια. Κάθε άλλο. Για τον Βραζιλιάνο η Ομόνοια πλήρωσε 50 χιλιάδες ευρώ ώστε να πάρει τα δικαιώματά του. Οι Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα προορίζουν τον Ζαΐλσον και για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όταν παραστεί ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Μπαλοτέλι είχε πετάξει πιάτο στο πρόσωπο του Μότα

Σε μια γεμάτη σεζόν με πολλά παιχνίδια χρειάζονται ποιοτικές λύσεις και βάθος στο ρόστερ, ώστε να μπορούν αναπληρωθούν ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ