aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο μόνος που παραμένει στο απυρόβλητο, ενημερώνει τον Παπασταύρου

Ομόνοια: Ο μόνος που παραμένει στο απυρόβλητο, ενημερώνει τον Παπασταύρου

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα επιβεβαίωσε όλα όσα λέγονται από τα αρχικά στάδια της σεζόν. Η Ομόνοια οχι μόνο δεν κατάφερε (ούτε) την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να πρωταγωνιστήσει και να εκπληρώσει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά… πότισε με φαρμάκι τους οπαδούς της. Για αλλού άρχισε το Καλοκαίρι του 2018 και αλλού κατέληξε λίγους μήνες αργότερα, καθώς οι κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το νέο Δ.Σ. δεν έφεραν τα επιθυμητά -για το μέγεθος της ομάδας- αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Καζάνι που βράζει» ο κόσμος, δίλημμα για τον Παπασταύρου

Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και η αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών δεν άλλαξε την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» με αποτέλεσμα η ομάδα της πρωτεύουσας να παραμένει στον ίδιο παρονομαστή. Ο Γιάννης Αναστασίου προσλήφθηκε σχετικά νωρίς (αρχές Νοεμβρίου) αλλά η… ζημία είχε γίνει, ενώ με βάση τα σημερινά αποτελέσματα/εικόνα η πικρή αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να αλλάξει και πολλά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ρεζίλεμα και προβληματισμός που αγγίζει όλους!

Δίπλα του από τις αρχές Ιανουαρίου βρίσκεται ο Νεόφυτος Λάρκου ο οποίος προσέδωσε μια νότα αισιοδοξίας στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας. Βλέπετε, τα όσα πέτυχε με τους πράσινους (κατέκτησε δύο κύπελλα 2011, 2012 και μια ασπίδα 2012) δεν διαγράφονται, ενώ ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό του. Ωστόσο, ως αθλητικός διευθυντής έχει σαφώς πιο υπεύθυνο ρόλο καθώς είναι ο άνθρωπος-κλειδί στο «Ηλίας Πούλλος». Παρά την απογοητευτική πορεία που πραγματοποιεί η Ομόνοια τους τελευταίους μήνες, ο Λάρκου είναι από τους ελάχιστους που βρίσκεται στο… απυρόβλητο.

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: Σκύβεις το κεφάλι και λες (τουλάχιστον) μία συγγνώμη

Ο κόσμος τον παροτρύνει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του καθώς η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη. Ο Σταύρος Παπασταύρου καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να… αφουγκραστεί τις ανησυχίες του κόσμου. Εξάλλου, ο Λάρκου θα τον ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν στο «Ηλίας Πούλλο» και όχι μόνο, και ίσως όλα αυτά που θα ακούσει ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» να μην του αρέσουν καθόλου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ