aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «Μιξ» έχει τις προδιαγραφές Μπεργκ

Ομόνοια: Ο «Μιξ» έχει τις προδιαγραφές Μπεργκ

Έτσι κι αλλιώς, οι πληροφορίες από το μετεγγραφικό μέτωπο της Ομόνοιας βγαίνουν με το… τσιγκέλι. Συνήθως είναι αναδημοσιεύσεις από ξένα Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς επιβεβαίωση ή διάψευση. Απ’ όλες τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, οι πράσινοι είναι πιο κοντά στον Μίκελ Ντίσκερουντ, τον συμπατριώτη του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός μέσος, διεθνής με τις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζεται να έχει όλα τα απαραίτητα «προσόντα» για να ενταχθεί στη μηχανή των πρωταθλητών.

Ο «Μιξ» ήταν βασικός στις πλείστες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε όπως ήταν οι Νορβηγικές Στάμπαεκ και η Ρόζενμποργκ. Έπαιξε, επίσης, στη Γάνδη, στη Νέα Υόρκη, στις σουηδικές Γκέτεμποργκ και Χέλσινγκμποργκ, αλλά και στην Ουλσάν της Νοτίου Κορέας. Στη λήξασα περίοδο ήταν στη Ντενίζλισπορ Τουρκίας και από την 1η Ιουλίου μπορεί να γίνει η μετεγγραφή του. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η καταγωγή του σε συνδυασμό με την ποιότητά του, τον καθιστούν ως μια σοβαρή υποψηφιότητα για την Ομόνοια της νέας περιόδου.

Χθες προέκυψε «ενδιαφέρον» της Ομόνοιας για την απόκτηση του Αργεντίνου Νικολάς Ορόζ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «racingdealma.com.ar» πρόκειται για 27χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στα άκρα της επίθεσης. Διατηρεί συμβόλαιο με τη Ράσινγκ Κλουμπ για ένα ακόμα χρόνο, ενώ τη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Βασλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (22 συμμετοχές, 3 γκολ). Όπως γράφουν στην Αργεντινή, ο Ορόζ επέστρεψε στην πατρίδα του, ωστόσο δεν θέλει να μείνει και θέλει να πάει κάπου που θα αγωνίζεται περισσότερο. «Ενδιαφέρον πέραν της Ομόνοιας, έχουν επιδείξει και η Ίμπιθα (2η Ισπανίας) και Χιμνάσια Λα Πλάτα (Αργεντινής), αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη Χιλή. Ο Ορόζ ενδεχομένως να προτάθηκε στους πράσινους, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι ενδιαφέρει πραγματικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ