aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Μίκου δηλώνει... παρών!

Ομόνοια: O Μίκου δηλώνει… παρών!

Ευχάριστα μαντάτα προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ομόνοιας καθώς ο Μίκου δηλώνει παρών στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των πρασίνων. Ο Βενεζουελάνος επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Πάφο (5/10) και τρεις μέρες αργότερα η ιατρική γνωμάτευση έκανε λόγο για ρήξη μηνίσκου, γι’ αυτό και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Μίκου ακολούθησε το στάδιο της αποθεραπείας και πλέον ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια του Μπεργκ ο οποίος θα κρίνει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ (23/11). Σαφώς και η διακοπή που μεσολαβεί είναι ευεργετική, ωστόσο όλα θα κριθούν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, εκτός αγωνιστικής δράσης είναι οι μόνιμοι τραυματίες Ουζόχο-Παναγή που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Τζιωνής ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και θα κάνει και αυτός αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τους «βυσσινί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ