aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο μέσος της τελευταίας στιγμής που την ανεβάζει επίπεδο

Ομόνοια: Ο μέσος της τελευταίας στιγμής που την ανεβάζει επίπεδο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αποτέλεσε την 17η, και εκτός απροόπτου τελευταία, μετεγγραφή της Ομόνοιας. Ο Τζόρντι Γκόμεθ ήταν ο εκλεκτός των Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα για τη θέση του box to box μέσου, όπως πολλάκις γράφτηκε για την επιθυμία των ανθρώπων που «έκτισαν» το τριφύλλι.

Στις δηλώσεις του λίγο μετά τις υπογραφές συμβολαίων με τους πράσινους ο Kαταλανός δήλωσε απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά για να βοηθήσει άμεσα την Ομόνοια. Πριν καλά-καλά μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του ρίχθηκε στη «μάχη» από την τεχνική ηγεσία καταγράφοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό με τον Ερμή.

O 33χρονος μέσος απέδειξε με το «καλημέρα» ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αρκετή ποιότητα, άριστο χειριστή της μπάλας και επιβεβαίωσε τις συστάσεις για το πολύ καλό αριστερό πόδι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μόντες βάζει «δύσκολα» στον Αλμπίν

«Τράνταξε» αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή με μακρινό σουτ στο 65’, ενώ ανέλαβε τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων με θετικότατο πρόσημο. Αν και ολιγόλεπτη η παρουσία του Γκόμεθ ήταν αρκετή για να σκορπίσει χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: «Κλείδωσαν» οι οκτώ θέσεις της ενδεκάδας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ