aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο μέσος που ακολουθεί παντού τον Αναστασίου

Ομόνοια: Ο μέσος που ακολουθεί παντού τον Αναστασίου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η μετεγγραφή του Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν στην Ομόνοια, με τη μορφή δανεισμού από την Κόρτραϊκ μέχρι το τέλος της σεζόν, ολοκληρώθηκε. Ο Νιγηριανός μέσος ήταν συνεπής στο ραντεβού του με το «τριφύλλι».

Ήρθε χθες στην Κύπρο μαζί με τον μάνατζέρ του για τα διαδικαστικά, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο, ανακοινώθηκε και θα φορέσει ξανά φανέλα με «τριφύλλι» στο στήθος, μετά από αυτήν του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Έγινε το αναμενόμενο με την Ομόνοια και τον Ατζαγκούν!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν εδώ και καιρό στην «ακίδα» του προπονητή των «πρασίνων» Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της βελγικής ομάδας είχαν βάλει προσωρινά… φρένο στις επαφές. Εν τέλει, οι δύο ομάδες με τη βοήθεια και του Ατζαγκούν, ο οποίος έβαλε… πίεση για την παραχώρησή του, τα βρήκαν και η τρίτη χειμερινή προσθήκη της Ομόνοιας θεωρείται δεδομένη. Επίσης, θα καταβληθεί προσπάθεια έτσι ώστε ο Νιγηριανός άσος να εγγραφεί άμεσα στο ρόστερ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Η μετεγγραφή του Ατζαγκούν θα πρέπει να χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος βλέπει άλλη μια προσωπική του επιλογή να γίνεται πράξη. Και όχι όποια κι όποια, αλλά αυτή του αγαπημένου του παίκτη, ο οποίος τον ακολουθεί παντού.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει στην Ομόνοια το… πουλέν του ο Αναστασίου

Υπερβολή; Καθόλου, καθώς η καριέρα του 26χρονου μέσου είναι συνυφασμένη με την προπονητική καριέρα του νυν τεχνικού των «πρασίνων». Οι δύο τους πρωτογνωρίστηκαν το 2013 στον Παναθηναϊκό όπου συνυπήρξαν για 2,5 χρόνια, με τον Ατζαγκούν να καταγράφει 84 συμμετοχές (13 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη σεζόν 2016-17 όταν ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την ολλανδική Ρόντα, απέκτησε ως δανεικό τον Νιγηριανό μέσο από το αθηναϊκό «τριφύλλι», δίνοντάς του χρόνο σε 31 ματς (5 γκολ).

Διαβάστε επίσης: ΤΟ «ΠΟΥΛΕΝ» του Γιάννη Αναστασίου!

Επίσης, τη αμέσως επόμενη σεζόν όταν ο Ελλαδίτης προπονητής ανέλαβε τα ηνία της Κόρτραϊκ, ήταν αυτός που έδωσε εντολή απόκτησης του Ατζαγκούν, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε σε 36 ματς (6 γκολ), ενώ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν έπαιξε σε 8 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ