aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ματ θέλει να το γιορτάσει, η... μπάλα στον Αναστασίου

Ομόνοια: Ο Ματ θέλει να το γιορτάσει, η… μπάλα στον Αναστασίου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γενέθλια μέρα η αυριανή για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας θα γίνει 33 χρονών (γεννημένος στις 14 Απριλίου 1986). Ένα καλό δώρο από τον προπονητή του, θα ήταν η επάνοδός του στο αρχικό σχήμα της ομάδας μετά από τρεις μήνες.

Η τελευταία φορά ήταν στις 13 Ιανουαρίου απέναντι στον Απόλλωνα, τον αυριανό αντίπαλο της Ομόνοιας. Θα κάνει, λοιπόν, αυτό το δώρο ο Αναστασίου στον έμπειρο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος τις προηγούμενες δυο σεζόν; Η απάντηση θα δοθεί αύριο, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Μάλιστα, εάν ο Ντάρμπισαϊρ κληθεί να αγωνιστεί, θα «σπάσει» το 100άρι. Θα είναι η 101η συμμετοχή του Άγγλου με τη φανέλα της Ομόνοιας σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, την πρώτη σεζόν (2016-17) με τα πράσινα, αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου και 4 στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τη δεύτερη σεζόν (2017-18), δήλωσε «παρών» σε 33 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου. Και φέτος (2018-19) μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου. Συνολικά δηλαδή, 41+35+24=100. Ψάχνει, πλέον, την 101η συμμετοχή του με το τριφύλλι στο στήθος ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ