aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ματ «απειλεί»…

Ομόνοια: Ο Ματ «απειλεί»…

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέχρι και το Σάββατο, που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, υπολείπονται τρεις προπονήσεις. Μέσα απ’ αυτές ο Αναστασίου θα καταλήξει στις επιλογές για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Είναι πολύ πιθανόν, η Ομόνοια να παρουσιαστεί για τρίτο συνεχόμενο ματς με την ίδια ενδεκάδα. Στα προηγούμενα δύο ματς, με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μεχίας, Μότα, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Μαυρίας, Κολοβός, Ραμίρες.

Την ίδια ώρα, όμως, η… απειλή για αλλαγή στην πιο πάνω ενδεκάδα ακούει στο όνομα Ματ Ντέρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός ανυπομονεί να πάρει επιτέλους φανέλα βασικού, την οποία ψάχνει από τις 13 Ιανουαρίου 2019, προσδοκώντας να έχει καλή παρουσία και να συμβάλει με γκολ του σε νίκη της ομάδας του.

Θα τον εμπιστευθεί αυτή τη φορά ο Αναστασίου ή για άλλο ένα ματς θα τον κρατήσει στον πάγκο; Η απάντηση το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης, μένουμε να δούμε εάν ο τεχνικός των πρασίνων θα δώσει την ευκαιρία, έστω και ως αλλαγή, σε άλλους ένα-δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι Ζίβετς και Πρτσε, εδώ και μέρες προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται αυτή τη φορά να βρίσκονται στην αποστολή. Δύσκολα θα προλάβει ο Λόρα, ενώ εκτός θα μείνουν πάλι οι Χριστοφή, Κατελάρης, Τζιωνής και Εντρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ