aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Λοντίγκιν και η προτεραιότητα για τον «άσο»

Ομόνοια: O Λοντίγκιν και η προτεραιότητα για τον «άσο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα εντοπίστηκε, όπως πληροφορούμαστε, και ήδη η Ομάδα Προγραμματισμού εισήλθε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης. Σύντομα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Εάν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια από την Ομόνοια για να αποσπάσει την υπογραφή του, τότε θα γίνει κίνηση προς άλλη κατεύθυνση αφού υπάρχει μικρή λίστα με υποψήφιους για τη θέση στον «άσο», όπως και γι’ αυτήν του εξτρέμ.

Πληροφορίες του «Goal» από την Ελλάδα κάνουν λόγο πως στην Ομόνοια προτάθηκε και βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων και ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο 29χρονος (26/5/1990) Ρώσος τερματοφύλακας (κάτοχος ελληνικής υπηκοότητας) είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα των Ολυμπιακού Πειραιώς και Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης: Δύο μετεγγραφές και τέλος, τα σενάρια για την αποχώρηση

Πέρσι ήταν στη Ζενίτ και το τελευταίο εξάμηνο στην τουρκική Γκαζιάντεπ. Στη λίστα βεβαίως υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και αναλόγως θα γίνουν ενέργειες ώστε ένας από αυτούς να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ