aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λοΐζου ξανά σε... ψηλές πτήσεις   

Ομόνοια: Ο Λοΐζου ξανά σε… ψηλές πτήσεις   

Ο Σωφρόνης Αυγουστή απέφυγε να κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία των Λοΐζου Λοΐζου και Ανδρόνικου Κακουλλή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι με ικανοποίηση βλέπουν τους Κύπριους ποδοσφαιριστές να έχουν κομβικό ρόλο στην Ομόνοια και υπογράμμισε πως ο ίδιος αξιολογεί την απόδοση του συνόλου και όχι ατομικά.

«Έχουμε καλούς Κύπριους, το σημαντικό όμως είναι το σύνολο και έτσι θέλω να το βλέπουμε, δεν ξεχωρίζουμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Κατάλαβαν τι θέλω στον αγωνιστικό χώρο και βγάζουν ποιότητα. Δεν ήταν μόνο ο Λοΐζου και ο Κακουλλής. Καλή εμφάνιση είχε και ο Ζαχαρίου και ο Νικόλας (σ.σ. Παναγιώτου)», ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Λοΐζος Λοΐζου ήταν αν όχι ο κορυφαίος, απ’ αυτούς που ξεχώρισαν στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν εμπνευστής των πλείστων επιθετικών προσπαθειών της Ομόνοιας και πιστώθηκε την ασίστ στο εξαιρετικό γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή. Ο 19χρονος εξτρέμ συνέχισε τις ψηλές πτήσεις επί ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πιστώνεται την ανοδική πορεία του Λοΐζου στη φετινή σεζόν. Μάλιστα, ο βραχύσωμος εξτρέμ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι, είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε στα 31 από τα 33 παιχνίδια, δείγμα της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι τρεις προπονητές που πέρασαν στην τρέχουσα σεζόν από το «τριφύλλι». Αρχικά ο Λένον, στη συνέχεια ο Φερέρα και τώρα ο Αυγουστή. Ε, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ