aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο λόγος που «κόπηκε» ο Φαν λα Πάρα

Ομόνοια: Ο λόγος που «κόπηκε» ο Φαν λα Πάρα

Τρέχει να κλείσει τρύπες η Ομόνοια καθώς εκκρεμεί η απόκτηση ακραίου επιθετικού. Μάλιστα, ο πρόεδρος των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου, τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις πως μέχρι την Παρασκευή θα προκύψει θετική μετεγγραφική εξέλιξη.

Όπως έγινε γνωστό, απασχόλησε ο Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ, Ραΐφ Ρέιμον φαν λα Πάρα, ωστόσο την τελευταία στιγμή «κόπηκε» από τον Μπεργκ. Ο λόγος, τα λίγα παιχνίδια που είχε στην περσινή σεζόν. Ο 29χρονος εξτρέμ πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στον προσεχή αντίπαλο της Ομόνοιας, τον Ερυθρό Αστέρα.

Έπαιξε, επίσης, στην Αγγλία φορώντας τη φανέλα των Γουλβς, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο, ενώ στην Ολλανδία έπαιξε στις Φέγενορντ και Χέρενφεν καθώς και στη γαλλική Καέν. Ακόμη, περίπτωση που προτάθηκε και φαίνεται να απασχολεί είναι αυτή του Ρόμπερτ Μακ, γνωστός από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ πέρσι ήταν στην Κόνιασπορ Τουρκίας, ενώ προηγουμένως πέρασε από τις Ζενίτ και Νυρεμβέργη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ