aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο λόγος που έφερε Ουάρντα, τα «κουσούρια» του και ο Ακιντόλα

Ομόνοια: Ο λόγος που έφερε Ουάρντα, τα «κουσούρια» του και ο Ακιντόλα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πάνω από το ακουστικό στέκει κι αναμένει την απάντηση της Μίντζιλαντ η Ομόνοια, καθώς η διοίκηση των πρασίνων μετά από πρόταση-υπέρβαση για την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα, αναμένει το «ναι ή το όχι» των Δανών για να προχωρήσουν ανάλογα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του έδωσαν τελεσίγραφο στην ομάδα του Νιγηριανού εξτρέμ για να απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης, αφού η υπομονή που υπέδειξαν, ήταν τεράστια. Πάνε δύο μήνες και βάλε που η Μίντζιλαντ διαπραγματεύεται το μέλλον του 24χρονου ποδοσφαιριστή, ωστόσο στο «τριφύλλι»… καίγονται να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε επίσης: Eπιβεβαίωσε ο Ουάρντα: «Στην Κύπρο για μετεγγραφή, δεν συμφώνησα ακόμη»

Παράλληλα, οι πράσινοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς ο Αμρ Ουάρντα έφτασε στο νησί μας το βράδυ της Τρίτης και «πυροδότησε» τις φήμες για μετεγγραφή του σε κυπριακή ομάδα. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες τόσο από Κύπρο, όσο και από Ελλάδα, ο Αιγύπτιος εξτρέμ ήρθε στην Κύπρο ώστε να συζητήσει με την Ομόνοια. Όπως προκύπτει από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, από την Ελλάδα, ο Ουάρντα θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ομόνοια μεν, αλλά ενδεχόμενο απόκτησής του θα υπάρξει μόνο αν χαλάσει οριστικά του Ακιντόλα, που ήταν και παραμένει προτεραιότητα, όμως, εξελίχθηκε σε… σίριαλ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελεσίγραφο μέχρι απόψε για Ακιντόλα, έχει έτοιμη λύση ο Λάρκου

Μάλιστα, όταν διέρρευσε πριν από λίγο καιρό το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Αιγύπτιο, η Ομόνοια ρώτησε πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα… κουσούρια του παίκτη (αραβικής προελεύσεως η λέξη, τυχαίο;). Μην ξεχνάμε πως πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας για την εξωγηπεδική του δράση και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, που πλειστάκις τον έβαλε σε μπελάδες. Γι’ αυτό και αρχικά οι πράσινοι έκαναν πίσω. Ωστόσο η περίπτωση του φαίνεται πως επαναξιολογήθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κλείσει σίγουρα.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η Ομόνοια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και έπειτα έχει να ανέβει έναν… Γολγοθά από δύσκολα παιχνίδια (Ανόρθωση, Ερυθρό Αστέρα, ΑΕΚ και Απόλλων κατά σειρά, ενώ δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια των πλέι οφ, είτε του Γιουρόπα, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ). Ο Μπεργκ θέλει σαν… τρελός τον Ακιντόλα, όμως αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του, τότε θέλει να έχει στην διάθεση του τον αντικαταστάτη του… χθες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ