aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον, ο Μπάρκας και τα μετεγγραφικά σενάρια

Ομόνοια: Ο Λένον, ο Μπάρκας και τα μετεγγραφικά σενάρια

Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Νιλ Λένον στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ομόνοια στην Ελλάδα πρόλαβαν να τον συνδέσουν με μετεγγραφικά σενάρια. Η ιστοσελίδα sportime.gr με αφορμή τη μετεγγραφή του Μπάρκα στη Σέλτικ επί ημερών του Ιρλανδού προπονητή εξάγει το συμπέρασμα πως οι κεραίες του νέου αφεντικού των πρασίνων είναι στραμμένες και στην Ελλάδα.

Το σχετικό δημοσίευμα

«Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η πρόσληψη του Νιλ Λένον από την Ομόνοια. Πρωταθλητής με τη Σέλτικ, σπουδαίο όνομα στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας.

Παραδοσιακά βέβαια, η Ομόνοια προσέλκυε σπουδαία ονόματα προπονητών (ο προκάτοχός του Μπεργκ και φυσικά οι Αναστασίου, Ολίβα, Μπάγεβιτς, Λεμονής, Μιλόγεβιτς κ.ά).

Το ζήτημα είναι πως η πρόσληψη Λένον έχει ανοίξει την όρεξη αρκετών εδώ στην Ελλάδα μια και σε αρκετές κουβέντες πέφτει στη συζήτηση το γεγονός πως είχε πάρει τον Μπάρκα στη Σέλτικ.

Μπορεί η πορεία του άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ να ήταν εξαιρετικά κακή και να περιμένουν οι οπαδοί πότε θα φύγει, ωστόσο, δείχνει πως ο Λένον έχει στραμμένες τις μετεγγραφικές του κεραίες προς την Ελλάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ