aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον μετρά δύο επιστροφές, κρίσιμη εβδομάδα για Γιούστε  

Ομόνοια: Ο Λένον μετρά δύο επιστροφές, κρίσιμη εβδομάδα για Γιούστε  

Με γεμάτο το απουσιολόγιο, λόγω της απουσίας 17 ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες, επαναρχίζει η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αγώνα με τη Δόξα, το ερχόμενο Σάββατο (1/10) στην Περιστερώνα. Όσοι δεν κλήθηκαν σε εθνικές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες το σαββατοκύριακο και πάρουν ανάσες ξεκούρασης, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Νιλ Λένον μετρά δύο σημαντικές επιστροφές. Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, είχε απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση λόγω τραυματισμού, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι ετοιμοπόλεμος. Το ίδιο ισχύει και με τον Μορέτο Κασάμα. Στο «τριφύλλι» προσδοκούν πολύ περισσότερα στη συνέχεια από τον 24χρονο μέσο, για τον οποίο η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη το περασμένο Καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Έκτορ Γιούστε, την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε συντηρητική αγωγή, κάτι που θα κάνει και τις επόμενες μέρες. Εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο θα επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση αναγκαστικά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς. Εννοείται πως ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με Δόξα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ