aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον άρχισε με… μεθόδους Μπεργκ, αλλά έως εκεί

Ομόνοια: Ο Λένον άρχισε με… μεθόδους Μπεργκ, αλλά έως εκεί

Το αποτέλεσμα (2-2) του ματς με τη Δόξα περνά σε δεύτερη μοίρα για την Ομόνοια. Ήταν αναμενόμενο από προηγουμένως και έγινε κρυστάλλινο στο άκουσμα της σύνθεσής της, ότι η νίκη δεν ήταν το κύριο ζητούμενο, καθώς οι πράσινοι ζουν και αναπνέουν για το πρώτο ματς (16/3) με την ΑΕΛ στη φάση των «8» του κυπέλλου.

Ο Νιλ Λένον διαχειρίστηκε το ρόστερ στο ντεμπούτο του με… μέθοδο Χένινγκ Μπεργκ. Όπως και ο προκάτοχός του, σε περιπτώσεις που το πρόγραμμα περιλάμβανε ματς σε μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους, διάλεγε το πιο σημαντικό και αναλόγως προχωρούσε σε εκτεταμένο ροτέισιον.

Αυτό ωστόσο ήταν το μόνο κοινό που διακρίναμε σε σχέση με τον Νορβηγό. Ο Βρετανός ήταν πολύ πιο ζωντανός στον πάγκο, καθοδηγώντας σαν προπονητής μπάσκετ την ομάδα του, ασταμάτητα δηλαδή, πολύ ενθουσιώδης στα γκολ, πολύ εκφραστικός και με ασταμάτητες παρατηρήσεις.

Όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος, θέλει επιθετικό στυλ, με δύναμη, ταχύτητα και ρυθμό. Στοιχεία που προσπάθησε να περάσει από το πρώτο ματς, έστω και με σύνθεση που αποτελείτο κατά κανόνα από ρεζέρβες.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως εάν είναι δύσκολο να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του το νέο στυλ, θα το αλλάξει. Βεβαίως, το ζητούμενο είναι βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος παιχνιδιού από την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΛ, αφού διακυβεύεται το αγωνιστικό μέλλον της Ομόνοιας στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ