aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον αναζητεί τον στενό του συνεργάτη και… αποκαλύπτεται

Ομόνοια: Ο Λένον αναζητεί τον στενό του συνεργάτη και… αποκαλύπτεται

Το όνομα του Φοδέριγχαμ «έπαιξε» για συνεργάτης του Λένον στην Ομόνοια, όμως, όπως ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης ανέφερε με δηλώσεις του στη Σκωτία δεν υπήρξε κατάληξη.

«Η Ομόνοια ξεκίνησε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό μου για να πάω εκεί και να γίνω βοηθός του Νιλ», είπε. Και πρόσθεσε: «Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία». Πληροφορίες θέλουν τον Σκοτ Μπράουν, παλαίμαχο άσο της Σέλτικ και αρχηγό επί ημερών του Λένον στην ομάδα, να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους. Για την ώρα όμως, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για το ποιος θα είναι ο στενός συνεργάτης του Ιρλανδού στον πάγκο της Ομόνοιας.

Η Ομόνοια ενημέρωσε ότι, σήμερα στις 15:00 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον. Ο Ιρλανδός τεχνικός θα έχει πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μέσω των οποίων θα… αποκαλυφτεί στον κόσμο της ομάδας. Ο 50χρονος τεχνικός θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, να αναφερθεί στην απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και ποιοι είναι οι στόχοι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ