aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον «ανακοίνωσε» την ενδεκάδα του επαναληπτικού με την Ανόρθωση

Ομόνοια: Ο Λένον «ανακοίνωσε» την ενδεκάδα του επαναληπτικού με την Ανόρθωση

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» εισιτήριο σε τελικό κυπέλλου μετά από έξι χρόνια έχει την Τετάρτη (4/5) η Ομόνοια. Με «ασπίδα» τη νίκη 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι πράσινοι θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στο επαναληπτικό του ΓΣΠ, με απώτερο σκοπό να στεφθούν κυπελλούχοι για 15η φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από μια δεκαετία! Άλλωστε, είναι η μοναδική διέξοδος για εξασφάλιση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Το «τριφύλλι» είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση όχι μόνο εξαιτίας του σκορ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά επειδή ο βαθμός ετοιμότητάς των παικτών είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό σε σχέση με τον αντίστοιχο της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου το Σάββατο (30/4) είχε παιχνίδι υψηλού ρυθμού και εντάσεων με τον Απόλλωνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, σε αντίθεση με την Ομόνοια που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές της.

Ο Νιλ Λένον άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του δευτέρου ομίλου και ουσιαστικά ανακοινώνοντας στα αποδυτήρια του Μακαρείου την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κατωκοπιάς «φωτογράφισε» τις επιλογές του στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η Ομόνοια θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που έπαιξε στη Λάρνακα. Δηλαδή τους Φαμπιάνο, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Λοΐζου, Ντίσκερουντ, Μπασιρού, Λοβέρα, Παπουλής, Μάταβζ. Άλλωστε ο Ιρλανδός προπονητής δεν έχει λόγο να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή που έκανε το βήμα πρόκρισης στο «Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ