aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λάρκου ξανά στο «Ηλίας Πούλλος», παρουσιάζεται από το Δ.Σ.

Ομόνοια: Ο Λάρκου ξανά στο «Ηλίας Πούλλος», παρουσιάζεται από το Δ.Σ.

Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Άνχελ Γκόμεθ θα αναπληρωθεί από έναν… γνώριμο απ’ τα παλιά! Ο Νεόφυτος Λάρκου (φωτό) είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ομόνοια. Όχι στο πόστο του προπονητή, που κατείχε το 2011 και το 2012, μα για να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία, ωστόσο τυπικά έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ ώς την 31η Δεκεμβρίου, αφού εκτελούσε χρέη προπονητή της Εθνικής Νέων.

Διαβάστε επίσης: Εντρένα: «Ήμουν ευχαριστημένος, όταν άλλαξε όμως ο προπονητής…»

Επομένως, η επικύρωση της συνεργασίας ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Λάρκου θα γίνει μετά την έλευση του νέου έτους. Αναλαμβάνοντας, θα έχει την ευθύνη του μετεγγραφικού σχεδιαμού, τη στελέχωση του προσωπικού της ομάδας και οργανωτικά καθήκοντα. Ωστόσο, περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν κατά την παρουσίασή του από τον σύλλογο της Λευκωσίας. Ο Λάρκου πάντως, έχοντας στο ενεργητικό του τους τρεις τελευταίους τίτλους της Ομόνοιας (2 κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ), χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο της.

Εν τω μεταξύ, χθες άρχισε η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο. Ο Γκόμεθ είναι διαθέσιμος, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λοέ, ενώ δεν υπολογίζονται οι παροπλισμένοι Χριστοφή και Μανρίκε, καθώς και ο τιμωρημένος Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ