aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λάρκου πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο

Ομόνοια: Ο Λάρκου πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα οφέλη της επιτυχίας επί του Απόλλωνα (1-0), σ’ ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν, είναι πάρα πολλά. Ένα απ’ αυτά ο κόσμος. Πέρα των 10.000 Ομονοιατών βρέθηκαν το Σάββατο στο ΓΣΠ και αποθέωσαν την ομάδα τους. Ο κόσμος πίστεψε για τα καλά ότι η ομάδα του φέτος είναι ικανή να διακριθεί και τέτοιες επιτυχίες τον φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Έφυγε από το ΓΣΠ ενθουσιασμένος και αναμένει ανάλογη συνέχεια.

Μάλιστα, η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και από τις τρεις κερκίδες ήταν εκπληκτική. Το γήπεδο της πρωτεύουσας… φόρεσε τα γιορτινά του μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ η πρωτοβουλία των φιλάθλων που φιλοξενούνται στη βόρεια όπως επίσης και του Fan Club για οργανωμένη κερκίδα έχει θετικό πρόσημο, αφού έδωσαν… ζωή στο πέταλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτός ο… τρόμος πόσα κοστίζει κ. Παπασταύρου;

Εξάλλου, ο Νεόφυτος Λάρκου σε παλαιότερες του δηλώσεις όταν ανέλυσε τους στόχους της σεζόν 2019-20, τόνισε πως ένας εξ’ αυτών ήταν και η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο παραμένει ως τέτοιο. Οι προηγούμενες αποτυχημένες αγωνιστικές περίοδοι είχαν χτυπήσει πολύ στην ψυχολογία των φιλάθλων, ωστόσο φέτος έχουν διακρίνει την προσπάθεια και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Θέλουν «δικό» τους τον Ουζόχο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ