aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κορωνοϊός έβαλε φρένο, όμως τα όνειρα δεν σταματούν

Ομόνοια: Ο κορωνοϊός έβαλε φρένο, όμως τα όνειρα δεν σταματούν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίζοντας σε πολλές περιπτώσεις ελκυστικό ποδόσφαιρο, απόρροια της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την ομάδα αλλά και της δουλειάς του προπονητή, κάνουν όλους στην Ομόνοια να πιστεύουν σε ακόμη καλύτερες μέρες στο μέλλον. Δεν πρέπει να είσαι μέσα στο «Ηλίας Πούλλος» ή κοντά στην ομάδα, για να διαπιστώσεις ότι κάτι καλό φτιάχτηκε, έχοντας τις βάσεις για να γίνει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια.

Όταν η φετινή Ομόνοια «χτίστηκε» από το μηδέν και παρουσίασε τόσο καλό πρόσωπο, τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, διερωτώνται οι οπαδοί της. Σύμφωνα και με τις ενδείξεις, με πολύ λιγότερες προσθήκες και έχοντας τη βάση, η Ομόνοια είναι σε θέση να προσδοκεί σε μονιμοποίησή της σε πρωταγωνιστική πορεία. Άλλωστε, είναι κάτι που το προστάζει η ιστορία της.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «Goal» ο πρώην πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ, είπε χαρακτηριστικά: Είναι βέβαιος ότι, του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας για την εικόνα που θα είναι σε θέση να παρουσιάσει η ομάδα μας». Άνθρωπος που ήταν για χρόνια στα διοικητικά του συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου. Για να προσθέσει: «Η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο της και είμαι πεπεισμένος ότι τη νέα σεζόν με λίγες και ποιοτικές προσθήκες θα είναι σε θέση να ανεβάσει ακόμη παραπάνω την ποιότητά της». Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις τον βασικό κορμό και σ’ αυτό να προσθέσεις λίγους ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, ο κ. Σεραφείμ σημείωσε κάτι πολύ σημαντικό: «Ελπίζω να συνεχιστεί η κοινή γραμμή και πορεία που χάραξαν διοίκηση και προπονητής». Θα προσθέταμε και τους Λάρκου, Ταραπουλούζη, που έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στη σχέση με τον Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Έζρα για Ομόνοια: «Πήγαιναν στο ξενοδοχείο και εγώ έλειπα»

Αυτό το κάτι καλό που φτιάχτηκε το περασμένο καλοκαίρι, για να γίνει ακόμη καλύτερο, θα πρέπει να στηριχτεί στον επαγγελματισμό και τη σχέση όσων εργάζονται και νοιάζονται να δουν την Ομόνοια στην κορυφή. Είναι μόλις στην αρχή, ο κορωνοϊός ήλθε να βάλει ως ένα σημείο φρένο στις βλέψεις τους, όμως όταν έχεις όνειρα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει…

Διαβάστε επίσης: Η πιο… ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ