aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κορωνοϊός αναγκάζει τον Μπεργκ να αλλάξει το… πλάνο του

Ομόνοια: Ο κορωνοϊός αναγκάζει τον Μπεργκ να αλλάξει το… πλάνο του

Από την στιγμή που δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω κορωνοϊού, ο Μπεργκ είναι υποχρεωμένος να διαφοροποιήσει το αρχικό σχήμα που παρουσίασε στο «Καραϊσκάκης».

Δύο ή και τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Κούσουλος ως παρτενέρ του Γκόμες και Ασάντε ή Λοΐζου στο ένα από τα δύο άκρα, θα είναι σίγουρα τα νέα πρόσωπα. Επίσης, δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σενέ και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ένας εκ των Κακουλλή ή Ντούρις. Ακόμη, θέση διεκδικούν και οι Μαυρίας και Τζιωνής.

Εφόσον ο τεχνικός των πρασίνων δεν επιφυλάξει εκπλήξεις, η Ομόνοια σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα παρουσιαστεί με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς η τετράδα στην άμυνα. Γκόμες, Κούσουλος ως ανασταλτικοί μέσοι. Ο Μποτεάκ, είτε θα καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου είτε του αριστερού εξτρέμ και αναλόγως την άλλη θέση ο Παπουλής. Δεξιά θα κινείται ο Ασάντε. Στην κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος είναι ο Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ