aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο κόουτς… κάνει παιχνίδι και ρίχνει το δυνατό χαρτί

Oμόνοια: Ο κόουτς… κάνει παιχνίδι και ρίχνει το δυνατό χαρτί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει στην τρέχουσα σεζόν η Ομόνοια, επιβεβαιώνεται και λίγες ώρες πριν τη σέντρα της 3ης αγωνιστικής ενόψει του αγώνα με το Παραλίμνι. Πώς; Από το γεγονός ότι το πλάνο του Χουάν Κάρλος Ολίβα καθίσται απρόβλεπτο κι ας μην υπολογίζει Χριστοφή και Κατελάρη. Βεβαίως, είναι ό,τι πιο ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό αφού καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα θα είναι σε θέση γυρνώντας πίσω του στον πάγκο, να έχει λύσεις για κάθε ενδεχόμενο αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα.

Ο Ολίβα… κάνει παιχνίδι και αυτό που έχει ως στόχο, είναι να διαχειριστεί το ρόστερ προσδοκώντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ισπανού είναι ο Χουάν Αλμπίν. Ο Ουρουγουανός άσος «φλερτάρει» με την ενδεκάδα στο αυριανό ματς, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα κάνει και ντεμπούτο με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Μια ποιοτική επιλογή ο 32χρονος επιτελικός μέσος, που αν φορέσει τα καλά του και επιβεβαιώσει το βιογραφικό που τον συνοδεύει, είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Πόση… μπάλα έπαιξαν οι προπονητές των κυπριακών ομάδων

Μάλιστα, η πιθανή παρουσία του Αλμπίν σε ρόλο οργανωτή θα φέρει τον Μόντες ως δεξιό εξτρέμ, ως αντικαταστάτη του Χριστοφή. Θέση που κλήθηκε να καλύψει όταν αποχώρησε ο διεθνής άσος στο ματς με την Αλκή και τα πήγε περίφημα. Την ίδια ώρα, που η θέση του αριστερού εξτρέμ «παίζεται» ανάμεσα στους Εντρένα και Ζίβετς. Εφόσον επαληθευτούν τα πιο πάνω ο Ραμίρες που αγωνίστηκε με την Εθνική του την Τρίτη θα μείνει στον πάγκο. Κίνηση που δείχνει πως ο Ολίβα ξέρει να διαχειριστεί το ρόστερ του. Οι Σοάρες και Γκόμεθ αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους, όπως και η τετράδα στην άμυνα (Τζαΐλσον, Βύντρα, Πρτσε, Λόπεθ).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O αντικαταστάτης του Χριστοφή και οι δύο για ντεμπούτο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ