aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «κομμένος» Τσέποβιτς έδωσε την σκυτάλη

Ομόνοια: Ο «κομμένος» Τσέποβιτς έδωσε την σκυτάλη

Με μια απρόσμενη απουσία ταξίδεψε στο Καζακστάν η Ομόνοια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/9, 17:30) με την Καϊράτ στο Αλμάτι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάρκο Τσέποβιτς, παρόλο που αγωνίστηκε στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν στο ιατρικό δελτίο και γι’ αυτό απουσίασε από τον επαναληπτικό αγώνα με τη Φλόρα και τις δύο αναμετρήσεις με την Άντβερπ, όμως κρίθηκε έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα. Επισήμως δεν δόθηκε εξήγηση για την επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ να αφήσει εκτός αποστολής τον 30χρονο φορ, όμως διαρρέει πως ο Νορβηγός αποφάσισε να αφήσει στην Κύπρο τον Τσέποβιτς ώστε να δουλέψει στο «Ηλίας Πούλλος» και να φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο «κομμένος» Τσέποβιτς δίνει την σκυτάλη ξανά στον Ανδρόνικο Κακουλλή, ο οποίος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των Μίχαλ Ντούρις και Ιγιάγι Ατιέμγουεν για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κύπριος επιθετικός είναι σε καλύτερο «φεγγάρι» από τους υπόλοιπους φορ της Ομόνοιας και η ταχύτητά του κρίνεται απαραίτητη στο πλάνο που θέλει να εφαρμόσει ο Μπεργκ στο «Almaty Central Stadium».

Δεν υπολογίζονται, επίσης, οι Κούσουλος, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ, απουσίες που προφανώς αφαιρούν ποιότητα από το ρόστερ της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ