aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια:  Ο Κίτσος σε ρόλο εξτρέμ

Ομόνοια:  Ο Κίτσος σε ρόλο εξτρέμ

Ο αριστερός μπακ Φώτης Κίτσος τα πήγε καλά σε ρόλο εξτρέμ στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα (4-0). Ο 19χρονος Ελλαδίτης, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και μένει να φανεί εάν θα καθιερωθεί στη συνέχεια και αν θα τα πάει εξίσου καλά σε πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Πάντως, έχει αυξήσει σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του υπό τις οδηγίες του Γιανίκ Φερέρα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δείχνει να εμπιστεύεται την αξία του νεαρού περισσότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του, Νιλ Λένον. Ενώ με τον Ιρλανδό τεχνικό είχε έξι συμμετοχές εκ των οποίων οι τρεις βασικές και οι άλλες τόσες ολιγόλεπτες, με τον Βέλγο πρόσθεσε άλλες έξι συμμετοχές με μία σημαντική διαφορά: όλες στο αρχικό σχήμα, εκ των οποίων στις πέντε δεν βγήκε από το γήπεδο και στην έκτη έμεινε για 73 λεπτά.

Είχε αγωνιστεί σε δύο συνεχόμενα ματς τον Νοέμβριο απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό, δεν χρησιμοποιήθηκε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να πάρει ξανά φανέλα βασικού στα δύο «κολλητά» παιχνίδια με την Καρμιώτισσα. Οι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα των Κάτω Πολεμιδιών βελτίωσαν τον χρόνο παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε, το ότι ο Φερέρα ψάχνει για εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου και παραλλήλως έβαλε στη συγκεκριμένη θέση τον Κίτσο, δείχνει ότι ελπίζει να πάρει περισσότερα από αυτόν σε σχέση με άλλους που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις. Από τη στιγμή δε που είχε και καλή παρουσία, ενισχύεται η άποψη ότι είναι πιθανό να τον βλέπουμε πιο συχνά στη συνέχεια σε αυτό τον ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ