aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κίπερ που έγινε προτεραιότητα…

Ομόνοια: Ο κίπερ που έγινε προτεραιότητα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια θα προχωρούσε στην προσθήκη τερματοφύλακα, ήταν γνωστό. Η Ομάδα Προγραμματισμού έκρινε ότι θα ήταν καλό για την ομάδα να έχει άλλη μια επιλογή για τη θέση στον «άσο». Η πρόθεση ήταν για νεαρό τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι η ατυχία θα χτυπήσει την ομάδα μέσα σε διάστημα τριών μηνών και θα χάσει για μεγάλο διάστημα και τον Φαμπιάνο, τον τερματοφύλακα που έφερε για να καλύψει το κενό που άφησαν οι Ουζόχο και Παναγή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μοίρα του Κυριακίδη λέει… Ανόρθωση

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου οδήγησε ήδη την Ομάδα Προγραμματισμού σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, διαφοροποιώντας και την επιλογή που θα γίνει. Δηλαδή από νεαρό πάει σε έμπειρο και ικανό να αντικαταστήσει επάξια τον Φαμπιάνο. Ο κίπερ έγινε προτεραιότητα και στην Ομόνοια τρέχουν για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Θέλουν να πετύχουν και πάλι, όπως έκαναν με τον Βραζιλιάνο πριν 3 μήνες. Μάλιστα, ο στόχος είναι να επιτευχθεί άμεσα η συμφωνία με τον εκλεκτό, για να ενταχθεί το συντομότερο στις προπονήσεις της ομάδας. Ήδη αξιολογήθηκαν αρκετές περιπτώσεις και μέσα στις επόμενες ώρες θα ληφθεί η απόφαση με ποιον από τους υποψηφίους θα προχωρήσει ο σύλλογος σε σύναψη συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι απαντήσεις δόθηκαν

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι δεν είναι μακριά από τη λήψη απόφασης για τον ποδοσφαιριστή που προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Άλλωστε, εδώ και μέρες καταρτίστηκε μικρή λίστα με βασικούς υποψηφίους και ο Λάρκου εισήλθε στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Αναλόγως θα υπάρξει και κατάληξη. Και αυτή η περίπτωση αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Εάν θα γίνει προσθήκη και ανασταλτικού μέσου, θα το δείξει ο χρόνος αφού επισήμως δεν λέγεται τίποτα. Το αρχικό πλάνο δεν έλεγε «ανασταλτικός μέσος», όμως η παραχώρηση του Κατελάρη αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ