aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κίνδυνος είναι πλέον ορατός

Ομόνοια: Ο κίνδυνος είναι πλέον ορατός

Η ήττα της Ομόνοιας από την Ανόρθωση, σε συνδυασμό με τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Πάφος FC, είχε ως αποτέλεσμα την υποχώρηση των πρασίνων από την 5η στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Και το χειρότερο είναι ότι, ο κίνδυνος για μη παρουσία του «τριφυλλιού» στο πρώτο γκρουπ στη Β’ φάση του πρωταθλήματος γίνεται όλο και πιο ορατός. Τη στιγμή που δεν πείθει και με τις εμφανίσεις της η ομάδα του Φερέρα.

Ο προβληματισμός όλο και μεγαλώνει στην Ομόνοια, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά στις αποφάσεις που καλείται να πάρει, ώστε η ομάδα να πάρει μπρος και να αποφύγει τα χειρότερα. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, εάν μπορεί πλέον να αλλάξει την κατάσταση.

Αυτό που θα επιδιώξει η Ομόνοια στη συνέχεια είναι, να μείνει στην εξάδα και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν και την ίδια ώρα να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο. Μόνο έτσι θα μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του τροπαίου, που θα της επιτρέψει να αγωνιστεί και πάλι στα Κύπελλα Ευρώπς.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή με αποκλεισμό, θα περιμένει από αρχές Μαρτίου να τελειώσει η σεζόν και να δουλεύει παράλληλα για την επόμενη. Θα είναι ότι πιο τραγικό για μια μεγάλη ομάδα, που προ διετίας κατάκτησε το πρωτάθλημα και προσέβλεπε στο χτίσιμο μιας νέας χρυσής εποχής.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ