aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια, ο κατήφορός σου χρήζει... επιστημονικής ανάλυσης

Ομόνοια, ο κατήφορός σου χρήζει… επιστημονικής ανάλυσης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια πέρασε πολλά, αλλά το ρεζιλίκι από την Πάφος FC μέσα στο ΓΣΠ (2-4), ήταν άνευ προηγουμένου. Να προηγηθεί με 2-0 μέσα στην έδρα της και από το 58’ έως το 66’ να δεχθεί τέσσερα γκολ, ίσως να μην ξανάγινε!

Δεν χρειάζεται να αναλυθεί η εικόνα της Ομόνοιας και το τί φταίει που μετά το υπέρ της 2-0, οι παίκτες καθησυχάστηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να χάσουν την μπάλα και παράλληλα τη νίκη ζώντας μάλιστα έναν εφιάλτη, χρειάζεται επιστημονική ανάλυση.

Εκεί που γινόταν λόγος πως η φετινή Ομόνοια διαθέτει καλή άμυνα, η ανασταλτική λειτουργία απέναντι στην Πάφος FC έμοιαζε με «παιδική χαρά», ενώ στο πρώτο της παιχνίδι που πέτυχε πάνω από ένα γκολ και όσα συνολικά σε έξι προηγούμενες αναμετρήσεις της, έχασε το τρίποντο με αυτοκτονία, κι έμοιαζε σαν να βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτηρίου.

Διαβάστε επίσης: Ρεζίλεψαν την Ομόνοια με πολιορκητικό κριό οι Ανγούλο-Νέμετς! (pics)

Παράλληλα, χάθηκε και η εμπιστοσύνη από τους πιο υπομονετικούς οπαδούς της, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που αποχώρησαν από το γήπεδο με το που η παφιακή ομάδα έκανε το 3-2 υπέρ της. Και θα χρειαστεί βελτιωτική αλλαγή με διαφορά γης – ουρανού για να επανέλθει η αισιοδοξία κι πίστη του «πράσινου λαού».

Οι εξελίξεις στους πράσινους αναμένονται ραγδαίες. Ο Σταύρος Παπασταύρου φθάνει από ώρα σε ώρα στην Κύπρο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Μετά την απομάκρυνση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, τα «πυρά» στρέφονται σε τεχνικό διευθυντή και ποδοσφαιριστές και όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ