aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια: Ο Κατελάρης «φέρνει» Κούσουλο

Ομόνοια: Ο Κατελάρης «φέρνει» Κούσουλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Πάνε μέρες να γραφτούν νεότερα όσον αφορά τον Γιάννη Κούσουλο. «Πάγωσε» το θέμα προσωρινά ωστόσο το ενδιαφέρον από τους μεγάλους υπάρχει. Ειδικά η Ομόνοια βρίσκεται στην αναμονή και δεν αποκλείεται πριν την έναρξη καλοκαιρινής της προετοιμασίας να κάνει κίνηση απόκτησης του.

Διαβάστε επίσης: «Μέσω της Ομόνοιας έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα»

Ο Γκόμεθ τον έχει ψηλά στην λίστα του όμως περιμένει και την εξέλιξη με τον Φάνο Κατελάρη για το αν τελικά θα την κάνει για άλλες πολιτείες αφού υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των πρασίνων θεωρεί τον Κούσουλο ιδανικό αντικαταστάτη του ωστόσο δεν θέλει να κάνει βεβιασμένες κινήσεις γνωρίζοντας πλέον και τις οικονομικές απαιτήσεις της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε επίσης: Ο Γάλλος που άφησε την… ισπανική «Ιθάκη» του για την Ομόνοια

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η Ομόνοιας θα κάνει κίνηση για Κούσουλο μόνο αν φύγει ο Κατελάρης αφού οι πράσινοι θέλουν να επενδύσουν και στο Κυπριακό στοιχείο και αυτό είναι ένας ακόμα λόγος για να κάνουν δικό τους τον αρχηγό της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ