aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Κατελάρης άνοιξε την πόρτα εξόδου με δύο «όχι»!

Ομόνοια: Ο Κατελάρης άνοιξε την πόρτα εξόδου με δύο «όχι»!

Απρόσμενη εξέλιξη προκύπτει στις τάξεις της Ομόνοιας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Φάνος Κατελάρης διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2020, ωστόσο το Δ.Σ. της ομάδας επιθυμεί να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος». Έτσι οι δύο πλευρές άρχισαν κύκλο επαφών για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Κύπριο διεθνή να απαντά δύο φορές αρνητικά στο «τριφύλλι», το οποίο του πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας με αυξημένες απολαβές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προβάρει τα πράσινα ο Τιάγκο Φερέιρα

Η τακτική των ανανεώσεων συμβολαίων με μακροχρόνια συνεργασία σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας είναι στο πλάνο της επιτροπής προγραμματισμού της Ομόνοιας, κάτι που έγινε και στις περιπτώσεις των Μαρίνου Τζιωνή και Κωνσταντίνου Παναγή.

Ο Κατελάρης δεν αποδέχθηκε δύο φορές την πρόταση της Ομόνοιας και εφόσον δεν αλλάξει απόφαση, τότε το όνομα του θα μπει στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι υπό παραχώρηση. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αν ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, θα πρέπει αρχικά να συμφωνήσει με τους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ